Un itinerari per l'imaginari geganter de Barcelona a mode d'etnografia viva de carrer, amb Manuel Delgado, Oriol Pascual i Nico Alonso.
Caminar per la Fatarella a la Terra Alta implica la descoberta d’un paisatge humanitzat i d'una tècnica constructiva sostenible que esdevé art.
1
L'anjub –de l’àrab al-jubb, 'pou'– una cultura de l’aprofitament de l’aigua de pluja i l’ús de materials de l’entorn, a la Ribera d'Ebre.
1
Un sistema interactiu per a un projecte cultural, educatiu i social amb economia circular, inclusiva i sostenible.
1
1
El ginebre, del llatí Juniperus, és una de les plantes medicinals que ha tingut un ús etnobotànic més ampli i tradicional des de l’antiguitat.
Avui cada dos minuts prenem tantes fotos com es van fer al llarg del segle XIX. Vol dir això que l’acte de la fotografia s’ha banalitzat? Quin és el seu…
Hacerlo | difàcil | es lo | inteligante (Manuel Puertas Fuertes)
1
Una aposta artística i pèdagògica que arriba a tot el col·lectiu ciutadà guanyant comportaments respectuosos amb la cultura i l'espai públic
Des d'octubre 2020 fins octubre 2021, Associació Livemedia porta a terme un pilot del projecte Matrix Cultura 2050 amb el Museu de la Vida Rural.
Relatoria de les presentacions i de la taula de diàleg organitzada el 16 de desembre 2020 al Museu de la Vida Rural, per reflexionar sobre el relat de…
Una breu crònica que documenta el flux de treball a Olot i la Garrotxa amb el punt de partida d'una futura "ultraciutat" que és al mateix temps urbana i…
La societat està testimoniant una sèrie de canvis fonamentals en com vivim, treballem, coneixem i comprenem el món contemporani.